Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

02/03/2017 - Informació institucional

Chemotargets, una de les cinc Biotechs destacades al BIO Europe Spring 2017

Del 20 al 22 de març tindrà lloc a Barcelona la conferència de partnering més important d’Europa del sector biotecnològic i farmacèutic. L’objectiu d’aquesta conferència internacional és reunir a empreses farmacèutiques, biotecnològiques i financeres per tal de formar aliances i associacions destinades a aconseguir un interès comú. S’espera que participin més de 1.400 empreses de 45 països i que compti amb més de 2.400 assistents.

En aquesta edició, Chemotargets, l’spin off de l’IMIM dedicada a desenvolupar software per predir el mecanisme d’acció i seguretat de nous fàrmacs, dirigida pel Dr. Jordi Mestres, coordinador del Grup de Recerca en Farmacologia de Sistemes del GRIB (IMIM-UPF), és una de les 5 empreses biotecnològiques de Barcelona convidades a participar-hi.

Labiotech.eu, un dels mitjans digitals líders en la cobertura de notícies relacionades amb la industria europea biotecnològica, presenta en el seu article “Meet these 5 Awesome Biotechs from Barcelona at BIO Europe Spring 2017” aquestes 5 empreses, destacades algunes d’elles per la seva tecnologia innovadora en teràpies i diagnòstics.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte