Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

24/02/2017 - Informació institucional

Els centres del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona al festival YoMo Barcelona

Nota de premsa PRBB

Incentivar vocacions científiques entre els joves és un dels reptes de les institucions que fan recerca biomèdica. Per això els centres que formen part del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) oferiran tallers i activitats als 20.000 estudiants inscrits al The Youth Mobile Festival: YoMo, el festival per estudiants del GSMA Mobile World Congress.

BioJúnior és l'espai del PRBB on els nois i noies podran descobrir diferents facetes de la recerca biomèdica des de múltiples enfocaments. Cadascun dels centres contribueix en aquest espai amb el seu coneixement i àrees d'especialitat oferint un complet programa d'activitats, en una mostra de la interdisciplinarietat del PRBB on els centres de recerca es complementen i col·laboren abordant diversos aspectes de la biomedicina.

Els estudiants podran convertir el seu propi smartphone en un microscopi al costat dels científics del Centre de Regulació Genòmica, investigadors del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut els mostraran en viu i en directe el desenvolupament d'embrions de pollet i de peix zebra i, podran descobrir de manera amena i divertida quins camins segueixen al Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona per a que la regeneració cardíaca en humans arribi aviat a convertir-se en realitat. El personal de Institut de Biologia Evolutiva els farà descobrir els secrets de la biodiversitat i l'evolució. També podran conèixer projectes sobre urbanisme, contaminació atmosfèrica i radiacions de la mà dels científics d'ISGlobal o explorar com el big data i la bioinformàtica ens permet avançar en biomedicina gràcies als experts de l'Institut Hospital del Mar de Investigacions Mèdiques.

Una trentena d’investigadors i personal de suport dedicarà els dies 28 de febrer i 1 i 2 de març a interactuar amb el públic i mostrar de manera didàctica que la ciència és passió, és equip, és joc i pot ser el seu futur.

YoMo, que obrirà les seves portes com a part del GSMA Mobile World Congress, del 27 de febrer al 2 de març de 2017, ocuparà 13.000 m2 a la Fira de Montjuic i acollirà entitats, associacions, empreses i laboratoris R+D en un esforç col·lectiu per oferir als joves inscrits l’oportunitat de divertir-se aprenent ciència i tecnologia.


Més informació: https://www.mwcyomo.com/es/ 

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte