Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

22/11/2016 - Informació institucional

Directius de l’Agència Antidopatge d’Egipte visiten el Laboratori Antidopatge de Barcelona

El Laboratori Antidopatge de Barcelona va rebre la visita, els passats 18 i 20 de novembre, dels directius de l’Agència Antidopatge d’Egipte (EGY NADO) el Dr. Osama Ghoniem, director executiu, i la Dra. Hanaa Amir, responsable dels controls antidopatge. El Laboratori Antidopatge col·labora amb EGY NADO des de l’any 2008 realitzant les anàlisis de les mostres del seu programa antidopatge i assessorant-los en matèria antidopatge.

A més de visitar les instal·lacions del Laboratori a l’IMIM, eldia 18 de novembre, els directius d’EGY NADO també van visitar el Consell Català de l’Esport i es van reunir amb el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Sr. Gerard Figueras, i el responsable de la Unitat d'Esport i Salut, Dr. Josep Anton Gutiérrez. També van assistir a la reunió la Dra. Rosa Ventura, directora del Laboratori de Barcelona, i el Dr. Hisham El-Bardissy, director del Laboratori Antidopatge d’Egipte.

El Laboratori també rep aquests dies la visita del Dr. Hisham El-Bardissy i del Sr. Ahmed Anas Abdallah, membre del Laboratori egipci, que estan fent una estada de formació de tres setmanes en metodologies antidopatge. Aquesta és una de les estades que el personal del Laboratori egipci fa periòdicament al Laboratori de Barcelona en el marc del conveni de col.laboració entre els dos laboratoris que té com a objectiu assessorar al Laboratori egipci en el procés d’acreditació per l’Agència Mundial Antidopatge.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte