Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

15/11/2016 - Informació institucional

Jordi Segura rep la Medalla de Bronze de la Real Orden del Mérito Deportivo

Avui dia 15 de novembre, el Dr. Jordi Segura rebrà de mans del Canciller de la Real Orden del Mérito Deportivo la medalla de bronze en reconeixement a la seva trajectòria en la lluita contra el dopatge en l’esport. Aquesta és la distinció més alta que s'atorga a l'esport a Espanya. L’entrega es durà a terme al Museu Nacional Centro de Arte Reina Sofia de Madrid a les 12 del migdia.

Des de l’any 1985 en què el Laboratori Antidopatge de l’IMIM va ser acreditat pel Comitè Olímpic Internacional (COI) i posteriorment per l’Agència Mundial Antidopatge (WADA), el Dr. Segura ha estat al capdavant del Laboratori, càrrec que va deixar al gener de 2015 en motiu de la seva jubilació, tot i que segueix vinculat a l’IMIM com a col·laborador del Programa de Neurociències.

Durant aquests 30 anys de trajectòria professional, el Laboratori ha realitzat el control d’importants esdeveniments esportius com els Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona, 1992; els Jocs Panamericans a l'Habana, 1991; a Mar de Plata, 1995 i a Mèxic 2011; els Jocs Asiàtics a Bangkok, 1998, o els Campionat Mundial de Natació de la FINA a Barcelona 2003 i 2013 entre els esdeveniments més rellevants. A més ha col·laborat en el control antidopatge en tots els Jocs Olímpics dels darrers 25 anys.

Actualment, el Laboratori Antidopatge de l’IMIM el dirigeix la Dra. Rosa Ventura.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte