Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

21/03/2016 - Informació institucional

El BAPP ha renovat l'acreditació com a entitat TECNIO

El centre BAPP-UPF (Grup de Bioanàlisi, Farmacologia i Proteòmica) ha aconseguit l’acreditació de les entitats TECNIO en la modalitat de desenvolupadors de tecnologia públics segons les bases publicades al DOGC. 6925 del 31 de juliol de 2015.

TECNIO és el segell que atorga la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ per identificar on es troba la tecnologia diferencial catalana, els proveïdors que l’ofereixen i els facilitadors que participen en el procés de transferència de tecnologia i coneixement, i també per alinear les estratègies regionals d'innovació aprovades per la Unió Europea, i representa, en definitiva, un reconeixement a aquells centres d’excel·lència en matèria de transferència tecnològica.

El procés de renovació ha seguit uns criteris molt restrictius valorant, entre d’altres, les tecnologies diferencials i visió sectorial del centre, la col·laboració del centre amb altres entitats del sistema d’R+D+i, el compromís amb ACC1Ó i els circuits de confidencialitat de què es disposa, els clients operatius del centre, el currículum del promotor, i la disposició d’un pla de màrqueting actualitzat.

El BAPP compte amb dos directors: Dr. Rafael de la Torre (IMIM), i Dr. David Andreu (UPF) i una promotora: Laia Roca (IMIM/UPF). L’acreditació serà vigent fins el 2019.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte