Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

29/01/2016 - Informació institucional

L’IMIM obté un projecte FIPSE per incentivar la innovació en salut

El projecte “Valorización de investigación en medicina de precisión en Oncología Clínica”, liderat pel Dr. Joan Albanell, director del Programa de Recerca en Càncer de l’IMIM i cap de servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital del Mar, ha obtingut un dels ajuts 2015 destinats al finançament d’estudis de viabilitat de la innovació en salut.

A la convocatòria 2015 de la Fundación para la Innovación y Prospectiva en Salud en España (FIPSE) es van presentar 98 projectes dels que 69 van aconseguir la qualificació d’aptes. L’ajut s’ha concedit finalment als 19 projectes de recerca millor qualificats, dels quals només 3 són a centres catalans.

mb aquesta convocatòria, la FIPSE ha decidit focalitzar-se en la innovació i la translació de projectes des de l'àmbit sanitari al mercat i als pacients. Amb aquest propòsit, va dissenyar aquest programa d'impuls a la innovació en salut com a instrument de suport i acompanyament continuat que facilita l'estructuració de projectes d'investigació i/o assistencials, amb l'objectiu que tinguin més potencial per ser transferits i puguin convertir-se en solucions eficients i innovadores que millorin la qualitat de vida dels ciutadans i dels serveis sanitaris.

Més informació: https://fipse.es/noticia/1877/resolucion-convocatoria-2015-de-ayudas-fipse

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte