Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

18/03/2014 - Informació institucional

Josep Antoni Pascual reelegit President del Comitè Antidopatge del Comité Paralímpic Internacional (IPC)

Durant la celebració dels Jocs Paralímpics d’hivern de Sochi (Federació Rusa), Josep Antoni Pascual, investigador del Grup de Recerca en Bioanàlisi i Serveis Analítics del Programa de Neurociències i sotsdirector del Laboratori de Control Antidopatge de l'IMIM, ha estat reelegit President del Comitè Antidopatge del Comitè Paralímpic Internacional (IPC) per als pròxims quatre anys. Aquesta reelecció comporta dirigir la política antidopatge de l'IPC del 2014 al 2017, període que inclou la celebració dels Jocs Paralímpics d'estiu de Rio de Janeiro (Brasil) 2016.

El Comitè Paralímpic Internacional (IPC), fundat el 1989, és una organització internacional no lucrativa formada per 165 Comitès Paralímpics Nacionals i quatre Federacions Internacionals de discapacitats específiques. l’IPC és la Federació Internacional de nou esports dels quals supervisa i coordina els campionats mundials i altres competicions. A més és la organitzadora dels Jocs Paralímpics d’estiu i hivern, celebrats a la mateixa ciutat i després dels Jocs Olímpics.

El Dr. Pascual va començar a col·laborar en la política antidopatge de l'IPC l'any 1994. En el 2003, va ser elegit President del llavors Subcomitè Antidopatge, i des del 2006, després d'un canvi en l'organització de l'IPC, ha ostentat el càrrec per al qual ha estat reelegit.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte