Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

02/12/2013 - Informació general

Presentació virtual del llibre electrònic “Retos actuales en el diagnóstico y manejo del SCA en España”

La Societat Española de Cardiologia (SEC) juntament amb AstraZeneca han presentat virtualment un llibre electrònic dirigit per José Barrabés, de la Unitat Coronària de l’Hospital Vall d’Hebron, que porta per títol “Retos actuales en el diagnóstico y manejo del SCA en España”. Jaume Marrugat, director del Programa de processos inflamatoris i cardiovasculars de l’IMIM, hi ha participat coordinant un dels 7 capítols que conté el llibre.

Aquest llibre és el resultat d’un treball col·laboratiu, desenvolupat per uns 50 professionals de la salut implicats en el diagnòstic i prevenció de la malaltia cardiovascular i té per objectiu fomentar ,per una banda, l’educació i la formació mèdica continuada i, per l’altra, discussions que permetin obtenir majors nivells de qualitat en el maneig de patologies tant importants com la Síndrome Coronària Aguda (SCA).

“Epidemiología y factores de riesgo” és el nom del capítol que coordina en Jaume Marrugat i es centra bàsicament en el risc cardiovascular, que és el què ens permet fer una bona prevenció. En aquest capítol s’explica des de la importància de reclassificar la població amb risc cardiovascular moderat per tal de fer una major intervenció en aquells que ho necessitin, fins als esforços que s’estan fent per incorporar nous biomarcadors o els factors de risc com la hipertensió o el colesterol, que han baixat però en contrapartida ha augmentat molt la obesitat. També es parla del futur de la SCA, els experts preveuen que comenci a augmentar a partir del 2015.

Us adjuntem un link on podeu veure la presentació i on us podeu descarregar el llibre en format electrònic o en pdf.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte