Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

07/08/2013 - Informació institucional

S'ha publicat la nova edició del MAR@laxarxa

Us fem a mans la darrera edició del mar@laxarxa, magazine digital del PSMAR que tracta amb profunditat temes rellevants de la institució explicats pels seus protagonistes, els professionals. "Quan els valors entren en el joc de la salut", aquest és el títol del Report en el qual s'explica la tasca del consultor d'ètica o bioeticista amb testimonis i la presentació d'un cas.

La Dra. Juana Flores ens explicarà com la creativitat en la gestió i les tecnologies de la informació milloren la qualitat i l'eficiència en la salut, a través del nou projecte d'agenda virtual d'endocrinologia que s'ha posat en marxa.

A més, per primer cop ja es pot mesurar l'impacte econòmic dels esdeveniments adversos en els hospitals espanyols i a partir d'aquestes dades, professionals del PSMAR analitzen què ha suposat i quines mesures aplica l'organització per reduir-ne el cost. Els beneficis de la teràpia gènica ja són tangibles. Vols saber com actua i en quins camps està funcionant? El Dr. Alain Fisher, convidat a la IV Conferència Alexander Fleming, respon aquesta i d'altres qüestions.

Aquests continguts i molts d’altres es poden consultar en aquesta edició de la revista.

Entreu al webzine!!

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte