Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

08/03/2013 - Informació institucional

BJS Workshop: How to Review a Clinical Paper

L'IMIM acull aquesta jornada de suport als seus revisors

Avui divendres 8 de març, l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) està acollint el workshop “ How to Review a Clinical Paper” que ha organitzat la revista Bristish Journal of Surgery (BJS) amb la col·laboració del servei de Cirurgia General de l’Hospital del Mar.

El workshop té com objectiu oferir suport als revisors en el procés d'avaluació dels articles i tracta temes com la responsabilitat dels revisors, l’ètica de les publicacions, debilitats i assessorament de qualitat, tipologia d’articles, etc. El workshop s’està portant a terme a la sala Xipre de l’IMIM i ha reunit uns 50 revisors espanyols de la revista. S’ha iniciat amb tutorials breus sobre les responsabilitats dels revisors i sobre els elements clau que són comuns a totes les comunicacions científiques. La resta del curs està sent interactiva i pràctica, i s’ha estructurat en grups de 6/7 persones que col·laboren per establir els criteris correctes de revisió en els diferents àmbits.

Aquest workshop està liderat pel Professor Derek Alderson i el Dr. Jonothan Earnshaw, editors en cap de la Bristih Journal of Surgery (BJS), amb la col·laboració de quatre editors més de la revista: Des Winter, Kees Dejong, Anders Berfenfelz i Bas Wijnhoven.

La British Journal of Surgery (BJS) és la cinquena revista per factor d’impacte en l’àmbit de la cirurgia, i la segona si considerem només les de l’àmbit de la cirurgia general, amb un factor d’impacte de 4,606.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte