Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

19/10/2010 - Informació general

HERACLES estrena pàgina web renovada

La xarxa HERACLES va ser creada el 2003 i qualificada amb menció excel·lent el 2006

La xarxa de recerca cardiovascular HERACLES coordinada per Jaume Marrugat, director del Programa de Processos Inflamatoris i Cardiovasculars  i finançada per Feder-ISCIII, ha renovat completament el seu web. La nova pàgina és mes dinàmica, amb sistemes d'actualització i manteniment de dades molt millorats, més atractiva i amb espais dedicats a tots els aspectes rellevants de l’activitat investigadora de la Xarxa, que conviden a navegar-hi.

Per altra banda, un maneig extraordinari de les llistes de publicacions permet realitzar cerques considerablement sofisticades, a més de poder conèixer a fons els projectes científics i totes les activitats organitzades o recolzades per la Xarxa.

També s’hi pot trobar anunciades les plataformes d'extracció i normalització d'ADN d'alt rendiment que la Xarxa ha posat a disposició de la comunitat científica i la descripció de la important col·lecció de mostres arterials humanes i d'altres mostres biològiques que Heracles ha creat al llarg dels seus gairebé vuit anys d'existència.

Per últim, una secció dedicada a la població no científica permet auto-calcular el risc cardiovascular i conèixer les bones conseqüències de mantenir uns hàbits de vida saludables.

Us animem a visitar la nova pàgina web de la Xarxa Heracles per tal que la conegueu: www.redheracles.net.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte