Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

29/04/2010 - Informació general

Sandra Vial rep el Premi Ignasi Fina de Salut Laboral 2010

Sandra Vial, responsable de Prevenció de Riscos Laborals de l’IMIM, Fundació IMIM i CREAL, juntament amb els responsables de Prevenció de Riscos Laborals de la resta de centres del PRBB, ha estat guardonada amb el Premi Ignasi Fina de Salut Laboral 2010.

El premi consistent en una aportació econòmica de 6000 euros i d’un diploma acreditatiu, el van recollir els guardonats, ahir dimecres 28 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Laboral. L’acte va tenir lloc al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona i va ser presidit pel Tinent d’Alcalde d’Acció Social i Ciutadania, Ricard Gomà.

Des de fa 5 anys l’Ajuntament de Barcelona atorga aquest guardó amb l’objectiu de reconèixer i premiar la millor iniciativa o experiència d’actuació en la prevenció de riscos laborals o en la millora de les condicions laborals desenvolupada a la ciutat de Barcelona. Va ser impulsat pel desaparegut Ignasi Fina, regidor de Salut Pública de l’Ajuntament de Barcelona, amb la voluntat de visualitzar la importància del tema del treball i les condicions de l’ocupació com a determinants de salut.

El treball “Model d’informació per integrar la prevenció en un edifici compartit per diferents institucions de recerca biomèdica: de la legislació al taulell de laboratori”, va ser premiat per adequar-se d’una forma òptima a l’objectiu i condicions del premi; pel tractament sobre una activitat complexa, heterogènia i plural que inclou diverses línies de recerca, múltiples disciplines, varietat cultural, idiomàtica i d’origen, fins a 85 nacionalitats; per la complexitat tècnica i tecnològica de les accions a prevenir i les bones pràctiques promogudes; pel seu èxit a l’hora d’homogeneïtzar les informacions, les normes, i d’unificar criteris i, finalment, per la plasmació de tot aquest treball en diverses accions com són instruccions bàsiques de seguretat, Manual d’Informació Preventiva en recerca biomèdica (MIP) o Jornades de Prevenció i Salut en Centres de Recerca Biomèdica.

Els guardonats són: Sonia Alcázar García – Centre de Regulació Genòmica, Sergi Jarque i Salas – Universitat Pompeu Fabra, Rosabel Marrugat Lacosta - Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB), Jordi Ruiz i Rull – Corporació sanitària – CRC, i Sandra Vial Mora – Fundació IMIM – Fundació CREAL.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte