Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

25/02/2010 - Informació general

Josep Antoni Pascual reelegit President del Comitè Antidopatge de l'IPC

Dirigirà, els propers quatre anys, la política antidopatge del Comitè Paralímpic Internacional.

Josep Antoni Pascual, membre del Grup de Recerca en Bioanàlisi i Serveis Analítics del Programa de Neuropsicofarmacologia i subdirector del Laboratori de Control Antidopatge, ha estat reelegit President del Comitè Antidopatge del Comitè Paralímpic Internacional (IPC) per als pròxims quatre anys. Aquesta reelecció comporta dirigir la política antidopatge de l'IPC del 2010 al 2014, període que inclou la celebració dels Jocs Paralímpics d'hivern de Vancouver 2010, que tindran lloc en dues setmanes, els Jocs de Londres 2012 i els de Sochi 2014.

El Comitè Paralímpic Internaciónal (IPC), fundat el 1989, és una organització internacional no lucrativa formada per 165 Comitès Paralímpics Nacionals i quatre Federacions Internacionals de discapacitats específiques. La seva tasca és organitzar els Jocs Paralímpics d'estiu i d’hivern i serveix a més de Federació Internacional a nou esports dels quals supervisa i coordina els campionats mundials i altres competicions.

El Dr. Pasqual va començar a col·laborar en la política antidopatge de l'IPC l'any 1994. En el 2003, va ser elegit President del llavors Subcomitè Antidopatge, i des del 2006, després d'un canvi en l'organització de l'IPC, ha ostentat el càrrec per al qual ha estat reelegit.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte