Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

08/09/2009 - Informació general

Tret de sortida a l'EURHOBOP

Els propers 28 i 29 de Setembre tindrà lloc a l’IMIM, el kick-off meeting de l’estudi EURHOBOP (European Hospital Benchmarking by Outcomes in Acute Coronary Syndrome) coordinat per en Jaume Marrugat, director del Programa de Recerca en Processos Inflamatoris i Cardiovasculars de l’IMIM-Hospital del Mar.

L’EURHOBOP està enfocat al desenvolupament d’un conjunt de funcions matemàtiques, destinades a realitzar el benchmarking dels hospitals europeus, basat en la mortalitat hospitalària observada durant la utilització d’un conjunt de procediments diagnòstics i terapèutics (coronariografia, trombolisi, intervenció percutània intra-coronària, i maneig de l’infart de miocardi i de l’angina inestable) en pacients amb síndrome coronaria aguda. Les funcions s’ajusten per les característiques del país, del propi hospital i del conjunt de pacients que rep habitualment. Implicarà la participació de 8 països (Espanya, França, Portugal, Itàlia, Alemanya, Grècia, Finlàndia, Bèlgica) i la col·laboració de 70 hospitals europeus.

Amb data 1 de setembre es va signar el contracte del projecte que estarà finançat per la Executive Agency for Health and Consumers (EAHC) de la Unió Europea i té un cost total de 1.910.969 €.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte