Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

09/07/2009 - Informació institucional

El projecte INMA estrena web

En el marc de les “Jornadas Científicas Anuales INMA, Asturias 2009” el passat 30 de juny de 2009, es va estrenar aquesta web que vol ser una plataforma que uneixi als investigadors, a les famílies participants, als centres col·laboradors i que sigui l’espai de difusió del que es fa, perquè es fa, qui ho fa, amb quanta gent es fa i quins són els resultats.

Aquesta nova web és molt més propera que l’anterior i està traduïda als 5 idiomes que parlen les famílies de les 7 cohorts que formen part del projecte, ja que s’ha volgut adaptar la web a elles donat que són una part fonamental del projecte. És una web molt activa i dinàmica i, tot i que ara per ara els investigadors es comuniquen a través d’ella, s’espera en un futur treballar gràcies a ella.

INMA – Infància i Medi Ambient – és una xarxa d’investigació de grups espanyols que van crear un projecte amb l’objectiu d’estudiar el paper dels contaminants ambientals més importants en l’aire, l’aigua i la dieta durant l’embaràs i l’inici de la vida, i també els seus efectes en el creixement i desenvolupament infantil.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte