Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

17/09/2008 - Informació general

L'IDIAP Jordi Gol premia de nou a un dels seus professionals amb una estada a l'IMIM

És la segona convocatòria d'aquest premi

El Dr. J M Baena s’ha incorporat al Grup d’Epidemiología i Genètica Cardiovascular després de guanyar la 2a Convocatòria per a una estada a les Unitats de Recerca de l’IMIM organitzada per l’Institut d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP), l’Institut Català de la Salut (ICS) i el propi Institut Municipal d’Investigació Mèdica .

Els principals objectius de l’estada són desenvolupar l’estudi ARTPER (FIS PI070403 sobre prevalença poblacional d’arteriopatia perifèrica i valor predictiu del ITB com factor de risc cardiovascular), col.laborar en projectes de recerca cardiovascular (equacions de risc, risc cardiovascular en diabètics, epidemiologia de les malalties cardiovasculars) que porten a terme l’IMIM i l’atenció primària, incrementar la formació en epidemiologia i recerca clíniques, i acabar la tesi doctoral.

L’ajut permetrà a J M Baena consolidar la seva capacitat investigadora dins l’àmbit de la primària i seguir desenvolupant projectes col.laboratius amb l’IMIM. L’IDIAP, que va convocar juntament amb l’ICS i l’IMIM aquest Ajut, té més de 10 anys d’experiència en la investigació en el primer nivell assistencial, i va ser pioner a l’estat espanyol en fer recerca en un àmbit que ha viscut amb precarietat la investigació.

D’esquerra a dreta a la foto: José Luis del Val, tècnic de la USR Barcelona; Josep Davins, coordinador de la USR Barcelona; J M Baena metge de primària; Jaume Marrugat, director del Programa de Processos Inflamatòris i Cardiovasculars de l’IMIM, i Bonaventura Bolíbar, director científic de l’IDIAP Jordi Gol.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte