Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

Informació general

Environmental Epidemiology: Study Methods and Application

La pol·lució de l'aire, la contaminació de l'aigua, els contaminants tòxics persistents, els metalls i les radiofreqüències per anomenar-ne uns quants, han estat relacionants amb efectes adversos per la salut com són el càncer, les malalties respiratòries o alguns efectes reproductius.

Mark J Nieuwenhuijsen, professor d'investigació del CREAL, ha coeditat un llibre de text en epidemiologia ambiental que porta per títol: Environmental Epidemiology: Study Methods and Application. És el seu segon llibre en aquesta materia després de: Exposure Assessement in Occupational and Environmental Epidemiology.

El nou llibre té per objectiu desenvolupar una comprensió i un coneixement dels mètodes epidemiològics ambientals posant èmfasi en els principis metodològics i la bona pràctica. El llibre fa un esboç dels principis bàsics de l'epidemiologia i la salut ambiental, i descriu en més detall dissenys epidemiològics ambientals especials que rarament es descriuen en altres llibres de text.

Aquest llibre de text ha estat dissenyat per ser utilitzat en cursos de nivells intermitjos en programes d'ensenyament de salut pública, epidemiologia i ciències ambientals. A més, proporciona una introducció a l'epidemiologia ambiental a investigadors d'altres disciplines com bioestadístics i genetistes que tinguin interès en el tema.

El llibre es pot demanar a www.oup.com.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte