Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

10/07/2024 - Informació general

El Grup de recerca en Desgast Muscular i Caquèxia en Malalties Cròniques Respiratòries i Càncer de Pulmó de l’Institut de Recerca de l’Hospital del Mar potencia la recerca en bronquièctasis

El CIBER de malalties respiratòries (CIBERES) ha acceptat la integració del Dr. David de la Rosa, pneumòleg de l'Hospital de Sant Pau, al grup de recerca que encapçala la Dra. Esther Barreiro, integrat a l'estructura del CIBERES. Es reforça així la col·laboració que mantenien en la investigació en el camp de les bronquièctasis.

La direcció del CIBER de malalties respiratòries ha acceptat la incorporació del Dr. David de la Rosa, metge adjunt del Servei de Pneumologia de l'Hospital de Sant Pau i actual president de la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica, al grup de recerca que encapçala la Dra. Esther Barreiro a l'Institut de Recerca de l'Hospital del Mar i al Servei de Pneumologia, integrat a la xarxa CIBER. Una vinculació que ha estat possible gràcies a la col·laboració que aquest grup mantenia amb el Dr. De la Rosa en diversos estudis sobre bronquièctasis.

El Dr. David de la Rosa

Membres del grup d’investigació

El Grup de recerca en Desgast Muscular i Caquèxia en Malalties Cròniques Respiratòries i Càncer de Pulmó, el qual forma part també del CIBERES, se centra en l'estudi de malalties cròniques respiratòries, siguin d'alta prevalença, com l'asma o el càncer de pulmó, com aquelles menys freqüents, com la fibrosi pulmonar o la hipertensió pulmonar.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte