Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

11/04/2024 - Nota de premsa

La Unitat d’Innovació i Transformació Digital de l’Hospital del Mar formarà part de la plataforma ITEMAS

Ha rebut una subvenció de l'Instituto de Salud Carlos III per formar part de la plataforma ISCIII de dinamització i innovació de les capacitats industrials del Servicio Nacional de la Salud.

El projecte de la Unitat d'Innovació i Transformació Digital presentat per l'Institut de recerca de l'Hospital del Mar a la plataforma ITEMAS de dinamització i innovació de les capacitats industrials del Servicio Nacional de Salud de l'Instituto de Salud Carlos III (ITEMAS ISCIII) rebrà una subvenció de prop de 300.000 euros per al seu desenvolupament en el període 2024-2026. La iniciativa, coordinada per l'Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT), comptarà amb 26 unitats de suport a la innovació i amb més d'un centenar de col·laboradors a tot l'Estat.

Equip de la Unitat d'Innovació i Transformació Digital

L'objectiu de la plataforma és dinamitzar de manera efectiva la capacitat industrial generada des del Sistema Nacional de Salud i la transferència real dels resultats de la recerca que s'hi porta a terme al teixit productiu. És una de les tres plataformes ISCIII de suport a la R+D+I en biomedicina i ciències de la salut, amb la plataforma de biobancs i biomodels i la de suport a la recerca clínica.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte