Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

07/03/2024 - Informació institucional

L’Associació Contra el Càncer a Barcelona atorga quatre dels seus ajuts a projectes de l’Institut de recerca de l’Hospital del Mar

Quatre projectes liderats per investigadors de l'Institut de recerca de l'Hospital del Mar han estat seleccionats en el marc dels ajuts a la recerca que avui ha fet públics l'Associació Contra el Càncer a Barcelona. L'associació ha seleccionat 44 projectes, que rebran una inversió de més de 13,4 milions d'euros.

Entre ells hi ha un projecte liderat pel Dr. Alexandre Calon, que encapçala el Grup de recerca traslacional en microentorn tumoral de l'Institut. Ha rebut l'ajut Lab AECC 2023 per investigar el benefici de la immunoteràpia en el càncer colorectal. L'objectiu de l'ajut és donar suport als investigadors perquè arribin a consolidar-se com a caps de grup.

El Dr. Toni Celià-Terrassa, que coordina el Grup de recerca en cèl·lules mare canceroses i dinàmiques de metàstasi, ha rebut l'ajut a Projectes Generals AECC 2023.

El Dr. Joaquín Arribas, com a coordinador del Grup de recerca en redirecció immune, l'ajut AECC INNOVA 2023 i la Dra. Sandra Blasco, l'ajut Postdoctoral AECC 2023.

Entre els projectes seleccionats s'inclouen investigacions en càncers poc freqüents i de baixa supervivència, aplicant els avenços digitals per progressar en el diagnòstic, proves i teràpies avançades, eficaces i segures pels pacients. En total, l'AECC ha atorgat prop de 30 milions d'euros a 233 candidatures a tot l'Estat.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte