Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

07/02/2024 - Informació institucional

L’Hospital del Mar Research Institute renova l’acreditació com a Institut d’Investigació Sanitària

L'Instituto de Salud Carlos III ha aprovat la renovació d'aquesta acreditació, assolida per primera vegada l'any 2013.

L'Instituto de Salud Carlos III va aprovar el passat 30 de gener la renovació de l'acreditació de l'Hospital del Mar Research Institute com a Institut d'Investigació Sanitària. El centre supera així, per segona vegada, l'auditoria necessària per mantenir aquesta acreditació, que va rebre per primera vegada l'any 2013.

Per a fer-ho, durant el mes de novembre del 2023 es va revisar i avaluar la trajectòria del centre en els últims cinc anys, tant a la captació de projectes, com a les publicacions, formació, qualitat i altres. També es va entrevistar a la direcció, òrgans assessors interns (el comitè científic intern, el comitè d'ètica de la investigació amb medicaments, el comitè d'integritat en la recerca i el comitè ètic d'experimentació animal) i a diferents perfils professionals.

Els instituts d'investigació sanitària són entitats de recerca articulades al voltant dels hospitals i dels centres d'atenció primària del Sistema Nacional de Salut (SNS), amb la participació d'universitats, centres públics i privats de recerca i empreses. Equips multidisciplinaris hi treballen de manera conjunta i transversal per generar coneixement que pugui ser aplicat de forma ràpida en la millora de la salut de la població. El seu objectiu principal és consolidar la col·laboració entre professionals que investiguen en biomedicina, fent que les necessitats de salut de la població s'abordin de manera integrada des de la investigació bàsica, a la investigació clínica i aplicada, per, finalment, desenvolupar solucions per al pacient.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte