Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

Informació institucional

S’incrementa la presència de professionals de l’Hospital del Mar al rànquing World’s Top 2% Scientist de la Universitat d’Stanford

L'Hospital del Mar i l'Hospital del Mar Research Institute han assolit una xifra rècord de professionals, amb 33, presents a la nova edició del World's Top 2% Scientist, un rànquing elaborat per la Universitat de Stanford, als Estats Units, que recull els científics i científiques més destacats del món, entre més de vuit milions de professionals de la ciència en actiu. Es tracta de dos llistats. Un d'ells té en compte el conjunt de la seva carrera a partir de les cites a les revistes científiques. El segon fa el mateix, però s'elabora amb les dades dels últims anys.

En el rànquing que s'acaba de publicar hi figuren professionals que exerceixen o han exercit la seva tasca investigadora a l'Hospital del Mar o al seu institut de recerca. És el cas de Joan Albanell, Jordi Alonso, Francisco Álvarez Lerma, Joaquín Arribas, Esther Barreiro, Xavier Castells, Francesc Colom i Marta Crespo. També Rafael de la Torre, Mara Dierssen, Adolfo Díez Pérez i Roberto Elosua. Als llistats també entren Laura Furlong, Fernando García Benavides, Antonio García de Herreros, Joaquim Gea, Ana Giménez Arnau i Luis Grande.

Entre els científics i científiques més citats hi trobem Juan Pablo Horcajada, Jaume Marrugat, Jordi Mestres, Julio Pascual, Manuel Pera, Luis Pérez Jurado, Miquel Porta, Óscar Pozo i Jesús Pujol. Per últim, també hi trobem Jaume Roquer, Helmut Schröder, Jordi Segura, Antoni Sitges-Serra, Marc Suárez Calvet i Marta Torrens.

Podeu consultar els llistats en aquest enllaç.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte