Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

02/05/2023 - Informació institucional

Visita al Laboratori Antidopatge de Catalunya de la Junta Directiva de l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport

El Laboratori Antidopatge de Catalunya va rebre la visita la setmana passada d'una delegació de la Junta Directiva de l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport (ACDE). L'ACDE és una associació que cohesiona els dirigents, federacions i professionals del món de l'esport a Catalunya a l'hora que els dota de les millors eines per desenvolupar la seva funció  i fomenta l'excel·lència en la gestió i els valors de l'esport.

La delegació estava formada per  Pere Sust (President de l'ACDE), Jordi Durá (Secretari), Francesc Sanahuja, Miquel Torres, Pilar Xifré, Manuel Martínez i  Judith Martínez tots ells amb extensa i reconeguda vinculació a les federacions i organitzacions esportives catalanes i internacionals,  i va ser rebuda per la direcció de l'IMIM i la direcció del Laboratori. Després d'una introducció de les activitats de l'IMIM i del Laboratori, els assistents van visitar les instal·lacions del Laboratori. Els membres de l'ACDE van mostrar molt interès pel treball que es fa al  Laboratori tant a nivell de l'anàlisi de mostres antidopatge com a nivell dels projectes de recerca que desenvolupa i la repercussió que aquestes activitats tenen a nivell nacional i internacional. Van valorar molt positivament el prestigi internacional del Laboratori i la seva important labor en favor d'un esport net. Durant la visita es va parlar extensament de les possibles vies de col·laboració entre l'ACDE i el Laboratori Antidopatge per l'esport català i per garantir una pràctica esportiva saludable.

L'ACDE va atorgar el passat mes de febrer la distinció de Millor Dirigent Professional a la Dra. Rosa Ventura Alemany, directora del Laboratori Antidopatge de Catalunya.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte