Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

08/03/2023 - Informació general

La Dra. Blanca Sánchez, nova vicepresidenta del Grupo Español de PTI

Ocuparà el càrrec durant els pròxims quatre anys. La Dra. Sánchez és referent a l'Estat en el camp de la trombocitopènia immune.

La Dra. Blanca Sánchez, coordinadora sènior del Servei d'Hematologia de l'Hospital del Mar i investigadora del Grup de recerca Aplicada a les Neoplàsies hematològiques de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, és la nova vicepresidenta del Grupo Español de PTI (GEPTI), de la Sociedad Española de Hematología y Hematoterapia. Aquest grup se centra a promoure les millors pràctiques en el maneig diagnòstic i terapèutic de pacients amb aquesta patologia, potenciar la recerca i donar suport als professionals i pacients.

Blanca_Sánchez

La Dra. Blanca Sánchez

La Dra. Sánchez va ser escollida a les eleccions realitzades els dies 27 i 28 de febrer i ocuparà la vicepresidència del grup durant els pròxims quatre anys. Fins ara, havia format part de la junta directiva i científica.

La Dra. Blanca Sánchez

La Dra. Blanca Sánchez es va incorporar a l'Hospital del Mar l'any 2007. En l'actualitat, és coordinadora sènior del Servei d'Hematologia de l'Hospital del Mar, investigadora del Grup de recerca Aplicada a les Neoplàsies hematològiques de l'IMIM-Hospital del Mar i professora associada de la Facultat de Medicina de la Universitat Pompeu Fabra. És especialista en trombocitopènia immune i en limfomes. Formada a centres com el MD Anderson Cancer Center de Houston, als Estats Units, i a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, lidera diversos projectes de recerca traslacional a l'IMIM-Hospital del Mar, així com assajos clínics en les dues patologies. És membre del Grupo Español de Linfomas (GELTAMO) i de GEPTI, i ha participat en l'elaboració de les guies nacionals en limfoma i PTI.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte