Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

01/12/2022 - Informació general

Apertura del registre STOPSTORM

El primer registre de tractament STAR de la Unió Europea ja està obert. STOPSTORM accepta ara dades anonimitzades de les 30 organitzacions associades a 8 països europeus. Més endavant, s'ampliarà a més centres de tota la UE. STOPSTORM pretén recollir dades de més de 300 pacients en el registre el 2025. Aquestes dades establiran la indicació, seguretat i eficàcia de STAR per al tractament de la taquicàrdia ventricular.

Què és el tractament STAR? STAR és una tècnica de radioteràpia no invasiva que s'utilitza per a tractar un ritme cardíac perillosament ràpid, denominat taquicàrdia ventricular o TV. Una tècnica de radioteràpia similar s'utilitza des de fa una dècada per a tractar el càncer de pulmó. L'aplicació de STAR per al tractament de la taquicàrdia ventricular és relativament nova i, encara que els primers resultats són prometedors, encara cal aprendre més sobre els efectes a llarg termini del tractament. Per això, STOPSTORM ha creat una base de dades a tota la UE per a conèixer millor la seguretat i eficàcia del tractament.

Conegui més sobre el tractament STAR en aquesta animació https://youtu.be/s4awGf3KFn8

Aquest projecte ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horizonte 2020 de la Unió Europea en virtut de l'acord de subvenció nº 945119.

stopstorm

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte