Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

Informació institucional

Dos investigadors de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques entre els més reputats del món segons el rànquing Highly Cited Researchers

Els doctors Joaquim Bellmunt i Jordi Alonso figuren al rànquing Highly Cited Researchers, elaborat per Clarivate, i en el qual figuren els investigadors i investigadores més influents del món. Aquest llistat s'elabora a partir de les dades de citacions a publicacions científiques, seleccionant l'1% dels estudis més citats entre els anys 2011 i 2021.

Jordi_Alonso_Joaquim_Bellmunt

D'esquerra a dreta, el Jordi Alonso i Joaquim Bellmunt

En total, al rànquing hi figuren 6.938 persones de 69 països, de les quals 97 procedeixen de l'Estat. Es divideixen en 21 categories. En el cas del Dr. Jordi Alonso, cap del Grup de Recerca en Serveis Sanitaris de l'IMIM-Hospital del Mar, apareix per setena vegada en aquesta llista, en aquesta ocasió a la categoria cross field, que identifica aquells investigadors amb gran influència en diversos camps, amb prop de 80.000 citacions. El Dr. Joaquim Bellmunt, investigador del Programa de Recerca en Càncer, hi figura per tercera vegada en el camp de la Medicina Clínica, acumulant prop de 34.000 citacions.

Si voleu consultar el rànquing Highly Cited Researchers, ho podeu fer en aquest enllaç

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte