Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

02/11/2022 - Informació general

Diàlegs entre educació i neurociència, el nou llibre de Beatriz Fagundo

La investigadora del Programa de recerca en Neurociències de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques conversa en aquest llibre amb la doctora en educació i mestra en educació infantil, Montserrat Pedreira, sobre com ens comuniquem, què ens desperta curiositat i com explorem el món.

La doctora en neurociència Beatriz Fagundo, investigadora del Programa de recerca en Neurociències de l'IMIM-Hospital del Mar, és una de les autores de Diàlegs entre educació i neurociència, un llibre que explora els punts en comú entre la neurociència i l'educació a partir del diàleg entre la investigadora i la doctora en educació i mestre d'educació infantil i primària, Montserrat Pedreira. El llibre l'edita Eumo Editorial.

A Diàlegs entre educació i neurociència, Fagundo i Pedreira conversen, a partir de situacions quotidianes en aules d'educació infantil, sobre els punts en comú de les seves dues disciplines. D'aquesta manera, volen oferir a educadors i neurocientífics, eines per comprendre millor com els infants aprenen i es desenvolupen. Malgrat això, adverteixen que "no espereu trobar al llibre solucions, no seria sensat esperar que la neurociència ens digués què cal fer amb els infants, però sí que ha d'ajudar a entendre com aprenen, com afronten la vida, com reaccionen, com creixen".

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte