Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

24/10/2022 - Informació general

Tres projectes de recerca de l’Hospital del Mar i de l’lnstitut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, becats al congrés de la Sociedad Española de Oncología Médica

Dues de les beques les atorga la mateixa SEOM i la tercera el Grupo Español de Cáncer de Pulmón.

Dos projectes de recerca de l'Hospital del Mar i de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques han rebut tres beques de suport durant el congrés de la Sociedad Española de Oncología Médica, celebrat a Madrid del 18 al 21 d'octubre. Els dos projectes analitzaran diferents aspectes relacionats amb marcadors immunològics en diferents subtipus de càncer de pulmó i en pacients amb diferents comportaments enfront la immunoteràpia.

Beques_SEOM

La Dra. Arriola a l'acte de lliurament de la beca GECP-Janssen

Beques_SEOM

La Dra. Arriola i el Dr. Pedro Rocha

El treball 'Caracterización del fenotipo inmunológico en microambiente tumoral y perifèria del adenocarcinoma de pulmón con mutación de KRAS', liderat per la Dra. Edurne Arriola, ha rebut dues beques, la SEOM-Janssen per a projectes de recerca en càncer de pulmó, i la GECP-Janssen a la recerca bàsica i traslacional. D'altra banda, un estudi liderat pel Dr. Pedro Rocha, 'Deciphering peripheral and intratumor immune biològic events in exceptional responders to immune checkpoint blockade', ha rebut la beca SEOM per a projecte de recerca traslacional en immunooncologia.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte