Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

24/10/2022 - Informació general

Premi Jove Investigador de la IACM per al Dr. Arnau Busquets

L'investigador principal del Grup de recerca en Mecanismes cel·lulars en conducta fisiològica i patològica de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques ha rebut aquest guardó en el congrés de l'entitat, celebrat a Suïssa.

Cada dos anys, la International Association for Cannabinoid Medicines (IACM) atorga diferents categories de premis a investigadors que estan treballant en el camp dels cannabinoides. Aquest any, el comitè de selecció d'aquesta associació internacional ha decidit atorgar el premi de jove investigador en recerca en el camp dels cannabinoides al Dr. Arnau Busquets, investigador principal del Grup de recerca en Mecanismes cel·lulars en conducta fisiològica i patològica de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM). Aquest guardó reconeix la seva contribució a la recerca en aquest camp durant els últims anys, on ha publicat diferents treballs desxifrant els mecanismes cerebrals que determinen possibles efectes terapèutics o negatius del cànnabis en models animals.

El lliurament del premi ha tingut lloc en el congrés bianual de l'entitat, la Cannabinoid Conference 2022, celebrat els dies 20 i 21 d'octubre a la ciutat suïssa de Basilea.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte