Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

20/07/2022 - Informació general

Investigadors de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, els millors valorats a les àrees de Biomedicina i de Psicologia a les ajudes Juan de la Cierva de l’Agencia Estatal de Investigación

L'IMIM-Hospital del Mar ha obtingut tres ajudes a la darrera convocatòria. El seu objectiu és fomentar la contractació laboral a centres de recerca de l'Estat d'investigadors i investigadores amb el grau de doctor.

Tres investigadors i investigadores de l'IMIM-Hospital del Mar han estat seleccionats a la darrera convocatòria de les ajudes Juan de la Cierva-incorporación de l'Agencia Estatal de Investigación. Es tracta de Joan Jiménez Balado, del Grup de recerca Neurovascular, Ana Rocío Conde Moro, del Grup de recerca en Mecanismes cel·lulars en conducta fisiològica i patològica i Helena Garcia Mieres, del Grup de recerca en Serveis sanitaris.

L'IMIM-Hospital del Mar ha obtingut tres de les cinc ajudes sol·licitades. A més, ha aconseguit la millor valoració al candidat de l'àrea de Biomedicina i de l'àrea de Psicologia.

Aquestes ajudes promouen la contractació laboral durant un període de dos anys de persones amb el grau de doctor per part de centres de recerca de l'Estat. D'aquesta manera es vol afavorir que reforcin les capacitats adquirides durant la primera etapa de la seva formació postdoctoral. En total, es concedeixen un màxim de 278 ajudes.

Joan Jiménez Balado, Ana Rocío Conde Moro i Helena Garcia Mieres.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte