Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

Informació institucional

Més de vint investigadores de l’Hospital del Mar i de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques al rànquing d’investigadores Top 5.000 del CSIC

Les investigadores de l'Hospital del Mar i de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM-Hospital del Mar) han entrat amb força a la primera edició del rànquing d'investigadores espanyoles i estrangeres a Espanya, elaborat pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC). En total, 22 d'elles formen part del llistat, creat amb la intenció d'incrementar la visibilitat del seu treball a través d'una eina de fàcil accés.

El llistat s'ha elaborat a partir dels seus perfils públics publicats a Google Scholar, i estan ordenades segons el seu índex h, que mesura la qualitat professional en funció de la quantitat de cites que han rebut els seus articles, i pel nombre de cites.

En aquest sentit, Montse Fitó, coordinadora del Grup de recerca en Risc cardiovascular i nutrició de l'IMIM-Hospital del Mar, és la primera a aparèixer, al lloc 40. Entre les mil primeres també hi ha Esther Barreiro, coordinadora del Grup de recerca en desgast muscular i caquèxia en malalties cròniques respiratòries i càncer de pulmó, Consol Serra, coordinadora del Grup de recerca en Epidemiologia social i salut laboral, Mar Albà, directora del Programa de Recerca en Informàtica Biomèdica, Belén Lloveras, cap del Servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital del Mar, Maria Sala, coordinadora del Grup de recerca en Epidemiologia i Avaluació, i Anna Bigas, coordinadora del Grup de recerca en Cèl·lules mare i càncer.

En altres posicions apareixen Milagro Montero, Marta Crespo, Lluïsa Sorli i Laura Inés Furlong. També Camille Lassale, Aura Muntasell, Beatriz Fagundo, Jana Selent, Irene Román, Leonor Arenillas, Carolina Soriano i Beatriz Vaquerizo.

A més a més hi figuren les investigadores Maria Grau, Sandra Peiro i Maria Victoria Puig, per l'activitat que han desenvolupat durant la seva estada a l'IMIM-Hospital del Mar.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte