Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

11/02/2022 - Informació general

El Dr. Juan Pablo Horcajada, nomenat membre del comitè científic assessor en Malalties Infeccioses de l’Agència Europea de Medicaments

El cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar i coordinador del Grup de recerca en Patologia infecciosa i antimicrobians de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, es va incorporar el mes passat a aquest ens, que pertany a l'EMA.

L'Agència Europea de Medicaments (EMA) ha seleccionat al Dr. Juan Pablo Horcajada, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar i coordinador del Grup de recerca en Patologia infecciosa i antimicrobians de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) com a membre del seu comitè científic assessor en Malalties Infeccioses. Es tracta d'un ens format per experts en aquest camp de diversos països europeus, escollits per l'agència després d'un procés de selecció, a proposta de les agències nacionals del medicament. La funció del comitè és assessorar a l'EMA sobre nous medicaments pel tractament d'aquestes patologies. El comitè ofereix assessorament independent sobre qüestions científiques o tècniques relacionades amb els medicaments en avaluació per l'entitat.

Juan_Pablo_Horcajada

El Dr. Juan Pablo Horcajada

Els aspectes que avaluen són, entre altres, el risc-benefici dels medicaments, la seva importància clínica, l'impacte clínic dels riscos, la justificació biològica i clínica per donar suport a les molècules avaluades, les pautes d'administració i la necessitat d'estudis addicionals. Els membres dels comitès assessors científics de l'EMA s'escullen entre els experts més destacats en el seu camp entre els que treballen en la recerca acadèmica o com a proveïdors de salut.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte