Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

20/07/2006 - Nota de premsa

L’IMAS, el Consell Català de l’Esport i la Fundació IMIM signen un conveni per lluitar contra el dopatge en l’esport

L’acte va tenir lloc a la Sala de Tinents d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona. L’acord té una durada de 10 anys i estableix que el Laboratori Antidopatge de l’IMIM realitzarà els controls de les competicions d’especial rellevància a més d’assessorar al Consell Català de l’Esport (CCE) en el desplegament de la política catalana contra l’ús de substàncies prohibides.

La màxima prioritat del Consell Català de l’Esport és, segons comentava Manuel Ibern, “que l’esport català sigui un esport net amb les màximes garanties de salut per als esportistes”. Per això, explicava Ibern, “és indispensable recolzar el laboratori antidopatge, un laboratori que gaudeix d’un gran prestigi internacional i que forma part de la imatge internacional de l’esport català.”

Aquest conveni també augmenta els recursos destinats al laboratori. Això permetrà adquirir instruments d’última generació amb l’objectiu de poder realitzar les anàlisis amb més rapidesa i sensibilitat.

Segons el Dr. Jordi Segura, director del Laboratori Antidopatge “amb aquest conveni s’estableixen les bases perquè el programa antidopatge català es desenvolupi amb les màximes garanties”. El Laboratori Antidopatge compta amb l’acreditació de l’Agència Mundial Antidopatge i el Comitè Olímpic Internacional.

A la signatura del conveni hi van assistir a més del Dr. Jordi Segura, la Dra. Rosa Ventura, responsable tècnica analítica del Laboratori i membres del Consell Directiu de l’IMIM i de l’Oficina de Comunicació.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte