Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

30 de setembre de 2008

Ciència i Cultura. Un apropament des de la innovació

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), a les 19:00 hores

En aquesta jornada es parlarà de ciència, d'art i de com funciona el I+C+i en aquest país. L'I+C+i és un cicle que aborda la integració dels processos d'investigació, desenvolupament i innovació en el món de la cultura.

Tot aìxò, a partir de 4 blocs temàtics: crisi i transformació dels formats, concepte de programació, difusió i comunicació de projectes culturals i dinàmiques de la innovació. Aquestes sessions assumeixen dilemes sorgits de la praxi cultural i del procés de canvi a què estan sotmeses les institucions culturals i els agents tradicionals de transmissió del coneixement.

Hi participaran els científics següents: Marc Boada, Carmen Ocal, Andrés Moya i Òscar Vilarroya que parlaran de tres àrees del coneixement d'actualitat: fabricar vida o la biologia sintètica, el binomi cervell-ment o la neurociència en el segle XXI i la Ciència de materials. Tot això, coordinat per Susana Garelik del Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Sebastián Grinschpun i Luis Quevedo (Noncero SL).

Serà el dia 30 de setembre, a les 19 hores a la Sala Mirador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Montalegre, 5 de Barcelona. Aforament limitat. Sessió gratuïta.

Tots els actes

Ciència i Cultura. Un apropament des de la innovació

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte