Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

4 i 5 d'octubre de 2008

Viatge a la tercera realitat

de 17:00 a 19:00 hores a l'antic escorxador de Sitges

La càtedra de la UAB "El cervell social" realitza un taller de Neurociències aplicat al cinèma de ciència-ficció. Tindrà lloc els dies 4 i 5 d'octubre, de 17 a 19 hores, en el marc del Festival Internacional de Cinema de Catalunya Sitges 08, a l'antic escorxador de Sitges.

Com contruïm la nostra realitat i la pròpia consciència a partir de la percepció de l'entorn i del jo? El cinema de ciència-ficció ens atrapa i ens conmou perquè, precisament, altera els eixos que emmarquen i sustenten l'edifici de la nostra realitat.

La càtedra del "cervell social", ha creat aquest taller titulat la tercera realitat per experimentar com l'alteració de la percepció pot conduir-nos a la creació de móns torbadors i desconeguts. Com a conclusió de l'activitat es relacionaran els mecanismes de construcció de noves realitats tractats amb exemples de conegudes pel·licules de ciència-ficció, donant-hi una explicació neurobiològica.

El taller "la tercera realitat" serà dirigit per Joan Duran i creat per l'equip de la càtedra "el cervell social" encapçalada per Òscar Vilarroya, comptarà amb la col·laboració esperada de l'il·lusionista i mentalista Ramon Fauria i del director del Festival, Àngel Sala.


Cal inscriure's a l'adreça electrònica deixant el nom, l'e-mail i un telèfon de contacte. Gratuït i amb aforament limitat

activitats.cervell.social@uab.cat

Tots els actes

Viatge a la tercera realitat

Vincles relacionats

    Inscripció

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte