Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

04/09/2008

II European Seminar on Neuroimaging and Addiction

Auditori del PRBB a les 8:30 hores del matí

El proper dia 4 de setembre tindrà lloc a l'auditori del PRBB el II European Seminar on Neuroimaging and Addiction que enguany es centrarà en els efectes cerebrals del consum de cannabis.

Aquest seminari busca proporcionar els avenços més recents en l’aplicació de les tècniques de neuroimatge en els camps de la psicofarmacologia, la psiquiatria i les substàncies d’abús, fomentant un apropament interdisciplinari.

La trobada està dirigida a investigadors clínics, estudiants, investigadors pre i postdoctorals és a dir, totes aquelles persones que vulguin aprendre més sobre les tècniques de neuroimatge i l’addicció o que pensin en un futur dedicar-se a aquest camp.

El seminari està organitzat pel Grup de Recerca en Farmacologia Humana i Neurociències de l’IMIM, la Secció de Neuroimatge de l’Institut de Psiquiatria del King’s College de Londres, la Secció de Toxicomanies de l'Institut d'Atenció Psiquiàtrica, Salut Mental i Toxicomanies-Hospital del Mar i la Secció de Neuroimatge de la Association of European Psychiatrists.

Per més informació contactar amb Estel Gelabert (egelabert@imim.es)

Tots els actes

II European Seminar on Neuroimaging and Addiction

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte