Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

1 de juliol de 2008

"Coneixent el nostre Genoma"

Cafeteria del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (C. Montalegre, 5), a les 19:30 hores

Què ens poden dir els gens sobre nosaltres? Quins són els bons i els mals usos de la informació genètica?. Conèixer el nostre genoma representa una gran esperança per a la lluita contra algunes malalties, però també pot plantejar problemes ètics dins la nostra societat. El cafè científic del proper dia 1 de juliol, a les 19:30 hores, a la Cafeteria del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (c. Montalegre, 5 Barcelona) vol obrir aquest debat i oferir un espai de diàleg i intercanvi d'opinions.

El grup "Science meets society" format per estudiants de doctorat i postdoctorands del Centre de Regulació Genòmica organitza aquest cafè científic, amb l'objectiu d'acostar a la societat els avenços de la ciència donant a conèixer la seva tasca i oferint un espai de diàleg entre científics i no científics.

Els convidats del proper cafè científic seran Maria Casado, directora del l'Observatori de Bioètica de la Universitat de Barcelona (UB)i Xavier Estivill, Investigador del Centre de Regulació Genòmica (CRG).

Aquesta acte té un aforament limitat de 80 persones.

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte