Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

03/06/2021

9ª Trobada anual de gestors de projectes europeus: "With & For Research Managers”

Virtual

La 9ª Trobada anual de gestors de projectes europeus de recerca de Catalunya sota el lema "RRI" tindrà lloc el pròxim 3 de juny en format digital i en aquesta ocasió estarà organitzada per l'AGAUR, el CRG, l'IMIM i l'ISGLOBAL.

Aquesta edició es centrarà en la Investigació i la Innovació Responsable (RRI en anglès), que cobra una especial rellevància a Horizon Europe 2021-2027, tant en les fases inicials de creació del contingut de la recerca com en les fases d'implementació i gestió dels projectes. L'RRI ajuda a salvar la bretxa entre la ciència i la societat en general, per afrontar els grans reptes dels nostres dies. Implica un compromís col·lectiu per dur a terme els processos de l'R+D d'una manera transparent, reflexiva, inclusiva i adaptativa. Aquestes qüestions específiques seran clau per la implementació d'Horizon Europe, creant així una base sòlida per a la consecució de les principals orientacions estratègiques i el seu impacte.

La Trobada té per objectiu oferir un espai d'aprenentatge amb i per als gestors de projectes europeus del sistema universitari i de recerca de Catalunya, que els permeti compartir bones pràctiques i experiències sobre com integrar i gestionar l'RRI en els projectes europeus.

Més informació

Tots els actes

9ª Trobada anual de gestors de projectes europeus:

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte