Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

25/06/2008

IX Simposium Fundació La Marató de TV3

Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Barcelona a les 9:00 hores

El proper dimecres 25 de juny, tindrà lloc el IX Simposium Fundació La Marató de TV3 a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Barcelona. Durant l’acte es presentaran les conclusions dels projectes de recerca biomèdica sobre les malalties inflamatòries cròniques, duts a terme amb els recursos econòmics obtinguts a La Marató del 2002.

El Simposium serà inaugurat per la consellera de Salut, Marina Geli, i intervindrà també el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i de Fundació La Marató de TV3, Albert Sàez.

Aquest acte es durà a terme en dues taules rodones, en les quals participaran tots els investigadors principals que van rebre finançament per als seus projectes.

La resposta de la societat civil catalana a La Marató del 2002 va permetre el repartiment de 3.876.669 € entre 20 projectes de recerca biomèdica sobre malalties inflamatòries cròniques.

El IX Simposium ha estat organitzat conjuntament amb l’Agència d’Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques, del Departament de Salut.

Per més informació podeu contactar amb Miriam Rodríguez. Telf: 93 444 48 16 o consultar el web de la Fundació.

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte