Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

01/03/2018

How to present air quality information for public engagement

Sala Xipre (1a planta de l'IMIM) a les 13:00h

Ens plau convidar-vos al proper seminari del Programa d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM, que tindrà lloc el proper dia 1 de març a les 13:00h a la Sala Xipre (1a planta de l'IMIM). En aquesta ocasió el títol del seminari serà "How to present air quality information for public engagement" i anirà a càrrec de la Dra. Irene Eleta, investigadora del Barcelona Institute for Global Health (ISGlobal). 

Resum:

En aquest taller participatiu aprendrem junts els reptes i les oportunitats de presentar informació sobre la qualitat de l'aire a les plataformes digitals. En concret, tenim l'objectiu d'involucrar al públic en la conscienciació i gestió de la qualitat de l'aire.

CV breu

La Dra. Irene Eleta és investigadora d'experiència d'usuari a ISGlobal. Treballa per millorar la participació ciutadana en el disseny de la ciència (Ciència ciutadana) i la tecnologia. Combina mètodes de Ciències Socials, Ciències de la Informació i Interacció Humà-Informàtica. Té un doctorat en Estudis de la Informació per la Universitat de Maryland, College Park (EUA), i ha estat guardonada amb una beca Fulbright, un premi “Yahoo! Key Scientific Challenges Award” i una beca Marie Sk?odowska-Curie.

Veure pòster

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte