Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

14/12/2017

Quasi 30 anys en l’Epidemiologia de les Drogues d’Abús: 1989-2017

Sala Xipre (1a planta de l'IMIM) a les 13:00h

Ens plau convidar-vos al proper seminari del Programa d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM, que tindrà lloc el 14 de desembre a les 13:00h a la Sala Xipre (1a planta de l'IMIM). En aquesta ocasió el títol del seminari serà "Quasi 30 anys en l’Epidemiologia de les Drogues d’Abús: 1989-2017" i anirà a càrrec de la Dra. Antònia Domingo, coordinadora del Grup de Recerca en Epidemiologia de les Drogues d'Abús de l'IMIM.

Veure pòster

Resum: Perspectiva dels 28 anys de recerca en l’epidemiologia de les drogues. Després de quasi 30 anys treballant al IMIM en aquest camp, em disposo a tancar una etapa.

Breu CV

Antònia Domingo-Salvany, en els darrers anys coordinadora del Grup de Recerca en Epidemiologia de les Drogues d’Abús-GREDA, es va llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 1975, va assolir la diplomatura en Salut Pública al 1979 i obtingué l’especialitat en Medicina Interna, després de 4 anys d’exercici a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, l’any 1980. Va obtenir el títol de doctorat el mes de febrer de 1993, quan ja treballava a l’IMIM. Abans havia exercit com epidemiòleg al (llavors) Institut Municipal de la Salut, ara Agència de Salut Pública de Barcelona. En els últims 28 anys, la seva activitat s’ha centrat fonamentalment en l’epidemiologia del consum de substàncies, confluint amb altres actors/actrius en aquest camp, tant de l’àmbit clínic com de salut pública.

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte