Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

30/11/2017

Sustaining Life: Human Health-Planetary Health Linkages

Sala Xipre (1a planta de l'IMIM) a les 13:00h

Ens plau convidar-vos al proper seminari del Programa d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM, que tindrà lloc el 30 de novembre a les 13:00h a la Sala Xipre (1a planta de l'IMIM). En aquesta ocasió el títol del seminari serà "Sustaining Life: Human Health-Planetary Health Linkages" i anirà a càrrec del Dr. Howie Frumkin, professor de Ciències de la Salut Laboral i del Medi Ambient a l'Escola de Salut Pública de la Universitat de Washington.

Resum:

Aquesta xerrada introduirà el camp emergent de la Salut Planetària: la proposta de que els canvis en el sistema de la terra impulsats per l'ésser humà són tan extensos que impulsen una proporció substancial i creixent de la càrrega mundial de malalties, i que són necessarisnous conceptes i mètodes per comprendre i afrontar els reptes de salut resultants.

Breu CV

Howie Frumkin és professor de Ciències de la Salut Laboral i del Medi Ambient a l'Escola de Salut Pública de la Universitat de Washington, on va ser degà fins a 2016. Actualment està fent una estada sabàtica a IS Global. La seva formació va ser en història i filosofia de la ciència, medicina interna, medicina ambiental i ocupacional, i epidemiologia. Els seus interessos en quant a recerca inclouen quatre àrees relacionades entre si: aspectes de l'entorn construït relacionats amb la salut pública, canvi climàtic i altres canvis globals, política energètica i contacte amb la natura. És autor o coautor de més de 200 articles científics i capítols, i els seus llibres inclouen Urban Sprawl and Public Health (2004), Emerging Illness and Society (2004), Safe and Healthy School Environments (2006), Green Healthcare Institutions: Health, Environment, Economics (2007), Making Healthy Places: Designing and Building for Health, Well-Being, and Sustainability (2011) i Environmental Health: From Global to Local (Third Edition, 2016).

Veure pòster

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte