Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

05/10/2016

Lliçó Inaugural del Màster en Salut Pública de la UPF

Sala Josep Marull del Campus Universitari Mar a les 13:00h

El proper dimecres dia 5 d'Octubre a les 13:00 h tindrà lloc a la Sala Josep Marull, la Lliçó Inaugural del Màster en Salut Pública de la UPF, que portarà per títol "Entre la Medicina Preventiva y la Salud Pública: memorias de un traidor". La conferència inaugural anirà a càrrec del Prof. Andreu Segura, ex coordinador del projece COMSalut del Departament de Salut de la Generalitat i la presentación a càrrec de la Dra Carme Borrell, gerenta de l'Agència de Salut Pública de Barcelona.

A l'acte hi assistiran representants de les institucions patrocinadores del programa, així com alumnes, exalumnes, professorat i altres col·laboradors.

El Màster en Salut Pública de la UPF té una estreta col·laboració amb el Programa de recerca en Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM, està dirigit actualment pel Dr. Fernando García Benavides, coordinador del grup de recerca en epidemiologia social i salut laboral, un grup de recerca adscrit a l'IMIM. Té per objectiu ser un programa internacional d'excel·lència de formació de professionals de la salut pública contribuint així a millorar la salut de la població.

Veure programa

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte