Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

30/03/2016

"Estatines per a la prevenció d'esdeveniments cardiovasculars en població de baix risc amb índex turmell-braç reduït: Projecte SIDIAP"

15 hores Sala Xipre

Ens plau convidar-vos al proper seminari del programa d’Epidemiologia i Salut Pública d’aquest curs que tindrà lloc aquest dimecres 30 de març. El doctor Rafael Ramos, responsable de la Unitat de Recerca en AP de Girona - IDIAP Jordi Gol; IDIBGI; ICS, ens presentarà el seminari "Estatines per a la prevenció d'esdeveniments cardiovasculars en població de baix risc amb índex turmell-braç reduït: Projecte SIDIAP"

  • Data: Dimecres 30 de març
  • Hora: 15h Sala: Xipre, primera planta
  • Idioma: Català, diapositives en anglès.

Rafael Ramos és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, especialista en Medicina de Família i Comunitària i doctor per la Universitat de Barcelona. Actualment és responsable de la Unitat d'Investigació en Atenció Primària de l'àmbit de Girona de l'Institut Català de la Salut. Dirigeix un grup de recerca acreditat per la Generalitat de Catalunya que forma part del Retics RedIAPP. És professor associat del Departament de Ciències Mèdiques de la Universitat de Girona. Treballa en línies de recerca relacionades amb l'epidemiologia cardiovascular, l'estimació del risc i l'efectivitat de les intervencions preventives. És autor de més de 70 publicacions, amb un sumatori de factor d'impacte de més de 310 punts (H-index: 18) i 7 capítols de llibre. És investigador en 14 projectes subvencionats per entitats públiques i xarxes temàtiques (9 d'ells com a investigador principal). És coordinador de l'àrea de recerca cardiovascular de l'Institut d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol.

El Dr. Ramos ha rebut el premi a la trajectòria investigadora en Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut (any 2014).

Tots els actes

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte