Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

22 de juny

"El càncer, una altra visió de la malaltia". Conferència científica divulgativa en el marc del Centenari de l'Hospital del Mar

Sala Josep Marull (Hospital del Mar) de 16 a 19 hores

"El càncer, una altra visió de la malaltia" és el títol de la propera sessió del Cicle de conferències del Centenari de l'Hospital del Mar. Una conferència alhora científica per a professionals de la salut i també divulgativa, oberta a les entitats i la població general interessada, que es farà el dilluns 22 de juny a les 16:00 hs a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar.

El diagnòstic, el tractament, la recerca, l'atenció, la informació, l'actitud... entorn del càncer ha canviat de manera molt positiva en els últims temps. Sobre una malaltia tan àmplia i complexa hi continua havent moltes visions, però la nostra mirada se centra en aspectes essencials d'aquest canvi com són l'enfocament multidisciplinari i l'apoderament del pacient.
Les sinergies entre la recerca i l'assistència, l'èxit de l'organització de l'atenció al pacient oncològic en unitats funcionals i la importància de l'actitud activa del pacient davant la malaltia, com ara les decisions que pren respecte l'alimentació i/o com viu la salut sexual i reproductiva durant el procés oncològic, seran alguns dels temes que es tractaran. 

Tots els actes

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte