Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

11-12 de novembre de 2014

B·Debate: Big Data in Biomedicine. Challenges and Opportunities

Caixa Forum a les 9:00 hores

Aquest és el títol de les jornades que liderarà Ferran Sanz, director del Programa de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB) IMIM- UPF, en el Centre CaixaFòrum de Barcelona, en el marc del B·Debate, els propers dies 11 i 12 de noviembre. El B·Debate és una iniciativa que pretén contribuir a buscar respostes i solucions a reptes i necessitats socials en l’àmbit de les ciències de la vida i concep el debat com un potent i eficaç mètode de generació de coneixement.

Aquestes jornades estan organitzades conjuntament per B·Debate (International Centre for Scientific Debate Barcelona), Bioinformatics Barcelona (BiB), l’Europoean Bioinformatics Institute (EMBL-EBI) i la Universitat Pompeu Fabra i tenen per objectiu proporcionar un fórum interdisciplinari adreçat a informàtics, bioinformàtics, així com científics professionals de la biomedicina.

En aquesta ocasió el debat versarà sobre la capacitat de recollir, emmagatzemar, organitzar, integrar, analitzar i compartir la gran quantitat de dades biomèdiques (Biomedical Big Data) que es generen i proporcionar oportunitats de millora del coneixement del cicle de la malaltia així com la millora de la traslació de les dades a les aplicacions clíniques, millorant així els processos de detecció, diagnosi, tractament i prevenció de la malaltia.

Els debats que configuren el programa d’activitats de B·Debate són trobades internacionals d’alt nivell científic entre una selecció d’experts de prestigi internacional i científics que desenvolupen la seva activitat a Barcelona i Catalunya, i moderats per líders científics.

Més informació

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte