Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

15-18 de Octubre de 2014

Quality of Life: Advancing Measurement Science, Transforming Healthcare

Berlin (Alemanya).Co-Chair: Jordi Alonso

Quality of Life : Advancing Measurement Science , Transforming Healthcare

La missió de la International Society for Quality of Life Research ( http://www.isoqol.org ) és la d'avançar en la investigació de qualitat de vida relacionada amb la salut i altres mesures de resultats centrades en el pacient per identificar intervencions eficaces, millorar la qualitat de l'atenció sanitària i promoure la salut de les poblacions. El copresident d'aquesta conferència és Jordi Alonso, director del Programa de Recerca en Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM.

Amb membres representant a 43 països, ISOQOL és una societat internacional amb activitats centrades en la promoció de la investigació puntera en la ciència de la qualitat de vida relacionada amb la salut (QVRS). La Conferència Anual d'ISOQOL és una oportunitat privilegiada d'interactuar amb la comunitat internacional en el camp de la investigació de qualitat de vida i dels seus instruments de mesura.

La conferència li ofereix l'oportunitat de presentar resultats de la seva pròpia investigació a través de comunicacions orals i pòsters, i conèixer les últimes novetats en les sessions plenàries , així com de formar-se en diversos tallers educatius. Informació addicional sobre les sessions plenàries , els terminis de presentació de resums i l'horari de la conferència es va actualitzant a la web: http://www.isoqol.org/2014conference/

Tots els actes

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte