Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

29 de gener de 2014

Gripe pandémica: factores de riesgo y efectividad de las medidas preventivas

IMIM, Sala Xipre (173.06) a les 15:00 hores

En el marc de les sessions d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM, el proper dimecres dia 29 de gener a les 15:00 h tindrà lloc a la sala Xipre (173.06), la sessió que porta per títol: "Gripe pandémica: factores de riesgo y efectividad de las medidas preventivas" a càrrec de la Dra. Ángela Dominguez, directora de Programes de Vigilància de la Salut a la Direcció General de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat.

Breu currículum

Àngela Domínguez MD, PhD, Càtedra de Medicina Preventiva i Salut Pública del Departament de Salut Pública de la Universitat de Barcelona, es va formar en Medicina Preventiva i Salut Pública a l'Hospital Clínic de Barcelona, entre 1980 i 1983 i es va fer doctora en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona el 1989. Va ser cap del Programa de Prevenció i Control de Malalties de Transmissió Sexual a Catalunya durant 4 anys i cap del Servei de Vigilància Epidemiològica de la Direcció de Salut Pública durant vuit anys. Fins 2007 va ser Subdirectora general de Vigilància de la Salut Pública i Atenció d'Emergències .

La seva experiència en recerca inclou la col·laboració en diversos projectes finançats sobre malalties transmissibles (malalties immuno-prevenibles i altres) que són importants problemes de salut pública (malaltia invasiva pel Haemophilus influenza, malaltia meningocòccica, tuberculosi, malalties transmeses pels aliments, eficàcia de la vacuna pneumocòccica i eficàcia de la vacuna de la grip pandèmica). Actualment és cap d'un grup de recerca CIBER de CIBERESP (Centres de Recerca Biomèdica en Xarxa d'Epidemiologia i Salut Pública), finançat per l'Institut de Salut Carlos III, de Madrid, i condueix la investigació en epidemiologia i la prevenció de malalties infeccioses. També està liderant el Grup de Recerca Consolidat d'Epidemiologia i Prevenció de Malalties Transmissibles de la Universitat de Barcelona, finançada per l’Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Tots els actes

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte