Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

31 d'octubre de 2012

Estudi de la aterosclerosi subclínica a escala poblacional. Projecte REGICOR

Sala Xipre (173.06)- 1a planta de l'IMIM a les 15:00 hores

En el marc de les sessions d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques), el proper dimecres dia 31 d'octubre a les 15:00 h tindrà lloc a la sala Xipre (173.06) la sessió que porta per títol:"Estudi de la aterosclerosi subclínica a escala poblacional. Projecte REGICOR" a càrrec de Maria Grau, investigadora del grup de recerca en epidemiologia i genètica cardiovascular de l'IMIM. 

Maria Grau va estudiar la Llicenciatura de Medicina a Saragossa i Brussel·les i és, des de 2008, metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. A més, és Màster en Salut Pública per la Universitat Pompeu Fabra i Doctora Europea per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va realitzar una estada post-doctoral, finançada pel prestigiós programa Fulbright, a Columbia University a la ciutat de Nova York.

El treball de la Dra Grau es centra en l'estudi de l'epidemiologia i prevenció de les malalties cardiovasculars i els seus principals factors de risc. Maria Grau està particularment interessada en el desenvolupament de metodologia adequada per al disseny i anàlisi de resultats d'estratègies de prevenció de la malaltia cardiovascular a partir de l'anàlisi de grans bases de dades procedents de l'atenció sanitària.

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte