Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

29 de juny 2011

Sessió del Dr Christopher A Birt, president del Grup de Treball sobre Competències Bàsiques de Salut Pública a ASPHER

Sala Xipre (1ª Planta IMIM) a les 15 hores

El proper dimecres 29 de juny a les 15 h a la Sala Xipre se celebrarà la sessió de tancament del curs 2010-2011 del programa d’Epidemiologia i Salut Pública a càrrec del Dr Christopher A Birt (Chris Birt). El Dr. Christopher Birt és metge, especialista en salut pública, president del Grup de Treball sobre Competències Bàsiques de Salut Pública de la Association of Schools of Public Health in the European Region (ASPHER), i membre de la Junta Directiva de la European Public Health Alliance (EPHA). Treballa per a la Universitat de Liverpool (Divisió de Salut Pública) i per a Sefton Primary Care Trust (PCT). 

El Dr Christopher A Birt es autor d’alguns dels articles publicats al European Journal of Public Health* sobre el debat actual entorn de la Especialitat Mèdica de Salut Pública a Europa i ens presentarà un seminari titulat:" Quina es la feina de salut pública que cal fer? Pot contribuir la identificació de competències al desenvolupament de la salut pública?"

Data: dimecres 29 de juny
Hora: 15h
Sala: Xipre (173.06), 1ª planta

* “Public health capacity building – not only the property of the medical profession”, European Journal of Public Health, 19, June 2009, 232-235 (with co-author).“Do academic competencies relate to “real life” public health practice? A report from two exploratory workshops”, European Journal of Public Health Eur J Public Health, 20 (1), 2010, 8-9. (Advanced Access, published on web on 12th October 2009 – with co-authors).

La sessió serà en anglès.

Consultar breu curriculum Dr. Christopher A Birt

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte